Fitra facebookissa Fitra linkedinissä

Uutuuskirja kertoo huippuvalmentajien opit kiekkojunnuille

Nuoren kiekkoilijan treenikirja on käytännönläheinen ja inspiroiva kirja, joka tarjoaa työkaluja kiekkojunnun tulokselliseen fysiikkaharjoitteluun. Kirja keskittyy siihen, miten nuori kiekkoilija voi omia fyysisiä ominaisuuksiaan kehittämällä kasvaa jääkiekkoammattilaiseksi. Kirjan ovat kirjoittaneet kokeneet fysiikkavalmentajat Samppa Jaakola ja Harri Tapio.

kiekkoa1.jpg

Huippuvalmentajien opit ja tähtikiekkoilijoiden vinkit tekevät kirjasta ainutlaatuisen. NHL-kiekkoilijoista oman matkansa junnusta ammattilaiseksi kertovat Mikael Granlund, Pekka Rinne ja Jussi Jokinen. Mukana ovat myös kiekkotaivaan nousevat tähdet Jesse Puljujärvi ja Sebastian Aho.

”Jääkiekkoilijan on taivuttava moneksi, sillä laji vaatii taidon lisäksi niin liikkuvuutta, voimaa, nopeutta kuin kestävyyttäkin. Näiden ominaisuuksien suunnitelmallinen kehittäminen kannattaa aloittaa jo lapsena – ei kuitenkaan mailaa puristaen, vaan innostavasti ja herkkyysvaiheet huomioiden”, Samppa Jaakola ja Harri Tapio kertovat.

Nuoren kiekkoilijan treenikirja sisältää selkeitä ohjeita, havainnollistavia kuvia ja esimerkkiohjelmia eri kehitysvaiheet huomioivaan harjoitteluun sekä runsaasti innostavia kuvia. Teos on tarkoitettu juniorikiekkoilijoille, vanhemmille, valmentajille ja seurajohdolle sekä kaikille jääkiekosta ja valmentamisesta kiinnostuneille.

pulju.jpg

Samppa Jaakola toimii tällä hetkellä Oulun Kärppien liigajoukkueen fysiikkavalmentaja. Jaakola on toiminut vastaavissa tehtävissä myös Neftehimikin joukkueessa, KHL:ssa kaudella 20142015.

Harri Tapio liikunnan lehtori ja lajitaustaltaan SM-tason telinevoimistelija. Valmennuspuolella Tapio on sekä valmentanut että konsultoinut fyysisten ominaisuuksien harjoittelua usealle eri lajiryhmälle. Viimeiset seitsemän vuotta hän on toiminut valmentajana ja fysiikkavalmentajana Oulun Kärppien organisaatiossa.

Tilaa kirja Fitran verkkokaupasta:
www.fitrakauppa.fi

#
Selaa lisää liikunta-aiheisia artikkeleita
Maastopyörissä riittää valinnanvaraa
Vinkkien avulla helposti ladulle
Vinkit suksien hankintaan
Kimmo Kanasen vinkit maastoon ja kisoihin
Tekniikkaa parantamalla juoksusta tulee taloudellisempaa
Mikael Granlund on jo nyt näyttänyt parhaillaan pelattavissa mm-kisoissa, millaisesta pelaajasta on kysymys.
Tuloksekkaan vatsatreenin ABC
Triathlonissa löytyy matkoja kaikille.
Oikea koko ja budjetti ohjaavat pyörän ostoa.
Jesse Puljujärven ohjeet nuorille kiekkoilijoille

Yhteystiedot »

FITRA Oulu
Fitra Oy
Yrttipellontie 1
90230 OULU

FITRA Lahti
Fitra Oy
Vesijärvenkatu 15, 3.krs
15140 LAHTI