Fitra facebookissa Fitra linkedinissä

Saimi Hoyer: Sairaus, joka muutti kaiken

Elämässä kaikki oli hyvin. Kaikki oli ihanaa. Saimi Hoyerilla oli täydellinen perhe; ihana aviomies ja kaksi pientä tervettä poikaa. Mielenkiintoisia töitä riitti ja räväkkää ja vahvoilla mielipiteillä varustettua naista revittiin joka suuntaan.

Saimi1.jpg

Unelmien täyttymys työrintamalla oli Saimin Enkelit -tv-sarja vuonna 2011, jossa Saimi vei kuusi suomalaista mallityttöä Milanoon ja auttoi heitä eteenpäin kansainvälisessä mallimaailmassa.

- Asuimme 2,5 kuukautta Italiassa ja perheeni lähti sinne mukaan. Se oli ihana, ihana projekti. Puhun italiaa ja se on mulle tosi tärkeä kieli. Sain tavata vanhoja työkavereitani, joita oli myös mukana ohjelmassa. Ajattelimme Laila Snellmanin kanssa, että jes, tästä tulee upea juttu!

Kuvaukset Italiassa olivat kestäneet muutaman viikon, kun Saimiin iski kova keuhkoputken- ja poskiontelontulehdus ja lisäksi vielä vatsatauti. Italiassa ei sen enempää tutkittu syyn aiheuttajaa, vaan Saimille annettiin todella vahva antibioottikuuri ja päälle vielä toinen.

- Ne olivat semmoisia lääkkeitä, joita Suomessa käytetään hyvin harvoin ja vain erikoistapauksissa. Olin tosi heikossa kunnossa suurimman osan kuvauksista, mikä oli todella sääli.

Saimi palasi kuvausten jälkeen takaisin Suomeen vaivanaan voimakkaat suolisto-oireet ja ripuli, joka oli alkanut lääkekuurin seurauksena.

- Olin lähdössä isäni kanssa lounaalle ja sanoin, että nyt menen vessaan. Sitten en päässytkään sieltä enää omin voimin ulos ja isä vei minut sairaalaan.

Saimi jäi sisään Auroran infektio-osastolle moneksi viikoksi. Rajujen suolisto-ongelmien lisäksi hänellä oli voimakkaita hermokipuja yläselän alueella. Tutkimukset alkoivat ja lääkäreillä oli epäilyksiä laidasta laitaan.

- Pahin kärsimys ihmisellä on epätietoisuus, ei suinkaan sairaalassa makaaminen. Epäiltiin, että olin saanut ruokamyrkytyksen Italiasta, aivokasvainta, MS-tautia ja vaikka mitä.

Saimi oli eristyshuoneessa, eikä saanut tavata lapsiaan lainkaan. Aviomies Thomas kävi vierailuilla valkoiseen kaapuun ja hanskoihin pukeutuneena. Saimi menetti painoaan jatkuvasti ja lopulta vaaka näytti vain 46 kiloa.

Saimin tarinan + 14 muuta tarinaa löydät Parempi Elämä –kirjasta::
www.fitrakauppa.fi

arktikkeli-kuvitus-PAREE-tilaakirja.jpg
Selaa lisää artikkeleita
Mika Nevalainen Trainer4Youn toimitusjohtajaksi
Uni on paras lisäravinne
Iltarutiinien ABC
Urheilulääkäri Pippa Laukan kirja on ilmestynyt.
Supermassan tarina nyt kirjana
Makwanin mielestä on lottovoitto elää Suomessa.
Vesa Keskinen haluaa kehittää itseään jatkuvasti
Saimi Hoyerin elämä sai täyskäänteen vuonna 2011.
Makwanin elämässä on riittänyt ala- ja ylämäkiä.
Lihastohtori-blogissa käy kuukausittain noin 100 000 kävijää. Lihastohtorin FB-sivulla seuraajia on yli 22 500. Nyt…

Yhteystiedot »

FITRA Oulu
Fitra Oy
Yrttipellontie 1
90230 OULU

FITRA Lahti
Fitra Oy
Vesijärvenkatu 15, 3.krs
15140 LAHTI