Fitra facebookissa Fitra linkedinissä

Lihastohtori Juha Hulmi popularisoi tiedettä menestyksekkäästi

Juha Hulmin akateemisia huumorilla höystettyjä kirjoituksia jakavassa Lihastohtori-blogissa käy kuukausittain noin 100 000 kävijää. Lihastohtorin FB-sivulla seuraajia on yli 22 500. Nyt Lihastohtorista saadaan nauttia myös kirjana.

Juha Hulmin Lihastohtori-kirja on ollut myyntimenestys

Lihastohtori-kirja kertoo tämän hetken parhaaseen tutkimusnäyttöön perustuen sen, mikä voimaharjoittelussa sekä lihasten ja voiman kasvattamisessa ja laihdutuksessa on olennaista ja mikä ei ole.

- Kirjassa tarjotaan lukijalle ”työkaluja”, joilla voi löytää harjoittelusta ja ravinnosta erilaisia vaihtoehtoja ja komponentteja, jotka itsellä toimivat ja joista pitää. Näitä valintoja on siten helppo ottaa mukaan urheilulliseen elämäntapaan, Juha Hulmi toteaa.

Kirjan olennaiset teemat ovat voimaharjoittelu ja ravinto. Vahva ja näyttävän kropan tavoittelu on nykyään entistä suositumpaa. Onkin usein vaikea erottaa epäoleellista tietoa olennaisesta.

- Kirjaa voi soveltaa myös muuhun liikuntaan kuin voimaharjoitteluun. Ravinto-osioissa keskitytään sporttista kehoa tukevan ravinnon eri osa-alueisiin, Hulmi lupaa.

Kirja perustuu tieteelliseen tutkimusnäyttöön, mutta se soveltuu helppolukuisuutensa ja monipuolisuutensa takia kaikille treenaamisesta, ravinnosta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

- Kirjan oppina on, että tekemällä oikeita asioita on mahdollisuus päästä kovaan ja näyttävään kuntoon ilman kärsimystä, Hulmi kertoo.

- - - -

Juha Hulmi on liikuntatieteiden tohtori. Hän on akatemiatutkijana liikuntabiologian laitoksella, liikuntatieteellisessä tiedekunnassa Jyväskylän yliopistossa, ja hän on myös Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan liikuntafysiologian dosentti. Hulmi on erikoistunut lihasten ja voiman kasvuun sekä lihasfysiologiaan, mutta on tutkinut paljon myös mm. liikunnan ja ravitsemuksen vaikutuksia kehon koostumukseen ja suorituskykyyn. Hulmin Lihastohtori-blogi on Suomen suosituimpia treeni- ja ravintoblogeja.

Tilaa Lihastohtori
Selaa lisää artikkeleita
Mika Nevalainen Trainer4Youn toimitusjohtajaksi
Uni on paras lisäravinne
Iltarutiinien ABC
Urheilulääkäri Pippa Laukan kirja on ilmestynyt.
Supermassan tarina nyt kirjana
Makwanin mielestä on lottovoitto elää Suomessa.
Vesa Keskinen haluaa kehittää itseään jatkuvasti
Saimi Hoyerin elämä sai täyskäänteen vuonna 2011.
Makwanin elämässä on riittänyt ala- ja ylämäkiä.
Lihastohtori-blogissa käy kuukausittain noin 100 000 kävijää. Lihastohtorin FB-sivulla seuraajia on yli 22 500. Nyt…

Yhteystiedot »

FITRA Oulu
Fitra Oy
Yrttipellontie 1
90230 OULU

FITRA Lahti
Fitra Oy
Vesijärvenkatu 15, 3.krs
15140 LAHTI